Hirdetés

Hummingbird trailer - Jason Statham újra akcióban

|

Ha valamiben bízhatunk, akkor az nem más, mint Jason Statham évenkénti akciófilmje. Ezúttal a Hummingbird című filmben osztogathatja a pofonokat.

Hirdetés

Évente legalább egy, de inkább több alkalommal láthatjuk, ahogy a kopasz homlokán megcsillanó napfény elkápráztatja a hölgyeket, míg a random ellenségeket félelemmel tölti el. Ha kifejezetten akciót szeretnénk, Jason Statham karakterére biztosan számíthatunk, ő nem árul zsákbamacskát és az isten szerelmére, valaki vegye már észre könyörgöm, hogy tökéletes lenne Hitman szerepére! A Steve Knight (Eastern Promises - Gyilkos ígéretek) által felvázolt Hummingbird középpontjában egy Joey nevű ex-különleges katona áll, aki egy bíró elől menekülve hajléktalanná válik, majd ellopja egy másik ember személyazonosságát és barátságot köt egy nővérrel (Agata Buzek). A szokásos Statham-filmek hangulata mellett kapunk egy kevés drámázást is, de egyébként nem kell aggódnunk: Chuck Norris legendájának utódja ismét hozza a tőle megszokott formát. A külföldi premier május 17.

Update: időközben megtudtuk a magyar címet, Kolibri kód néven kell keresni majd a mozikban, illetve a magyar nyelvű előzetest is megnézhetitek a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.