Hirdetés

Hunter Killer trailer - Gerard Butler és az ő tengeralattjárója

|

Amikor az amerikaiak mentik meg az orosz elnököt.

Hirdetés

A Hunter Killer Sólyom végveszélyben stílusú forgatókönyvét a Firing Point című George Wallaces-Don Keith regény alapján Arne L. Schmidt és Jamie Moss (Páncélba zárt szellem, Az utca királyai) körmölték, a rendezői székben pedig az évek során többen is megfordultak (például Phillip Noyce, Martin Campbell, Antoine Fuqua és McG) már, de végül Donovan Marsh (Seftes zsaru) lett a befutó. 

Hirdetés

A történet középpontjában egy amerikai tengeralattjáró parancsnok, Joe Glass (Gerard Butler) áll és a haditengerészettel karöltve megpróbálják megmenteni az orosz elnököt, mielőtt egy renegát tengernagy megpróbál puccsot véghez vinni és kirobbantaná a harmadik világháborút. Ez elsőre meglehetősen B-kategóriásnak tűnik, de legalább a trailer látványos filmet ígér, amelyben Butleren kívül ott van Gary Oldman, Common, Toby Stephens és Linda Cardellini is. 

A Hunter Killer október 26-án jelenik meg külföldön, a hazai premier egyelőre nem ismert. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.