Hirdetés

Hupikék Törpikék 2 teaser

|

Azok a nézők, akik szerették a Hupikék Törpikék mozifilmet, azok örülhetnek, ugyanis bemutatták a (nem túl sokat mutató) teasert a 2. részhez.

Hirdetés

Az első film több, mint fél milliárd dollárt termelt, ezután biztos votl a folytatás. Raja Gosnell visszatér rendezőként. Hangokként pedig  Neil Patrick Harris, Hank Azaria,Jayma Mays,Sofia Vergara, Jonathan Winters, Alan Cumming, Fred Armisen, George Lopez, Anton Yelchin  és John Oliver is. A történet szerint Hókuszpók ezúttal Párizsba megy, miután elkapja Törpillát. Ki kell szabadítani és meg is érkezik a mentőcsapat. Úgy néz ki  megint a mi világunkban zajlik majd a történet. A film 2013. július 31-én érkezik az USA-ba. Katt. után a teaser megtekinthető:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.