Hirdetés

Hupikék törpikék 2 - Trailer (Update)

|

Mai napon megérkezett gyermekkorunk egyik legkedvesebb meséjének, a Hupikék törpikék második részének a hivatalos trailere.

Hirdetés

Végre elérhető a Smurfs második részének első hivatalos trailere. Ezúttal is Raja Gosnell lesz a film rendezője, és a korábbi rész szereplői is visszatérnek, névszerint Neil Patrick Harris, Hank Azaria és  Jayma Mays. A szinkron terén sem volt változás, többek között Sofia Vergara, Jonathan Winters, Alan Cumming, Fred Armisen, George Lopez, Anton Yelchin és John Oliver lesznek a törpördögök hangjai. A filmet 2013. augusztus 1-től játsszák a magyar mozik. A katt után megtekinthető a trailer.

UPDATE: Magyar szinkronos előzetes érkezett!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.