Hirdetés

Parás minisorozatot hozott össze a Wonder Woman rendezője és Chris Pine

|

Megtörtént eseményeken alapul Patty Jenkins és Chris Pine közös szériája, az I am the Night, amelyet drámaként hirdetnek, de a trailer alapján thriller lesz a javából.

Hirdetés

A valós események által ihletett forgatókönyvet Sam Sheridan (SEAL Team) és Monica Beletsky (Fargo, Vásott szülők) írták, az első két epizódot pedig Patty Jenkins (Wonder Woman) rendezésében láthatjuk. 

Hirdetés

Az I am the Night igaz történetének középpontjában Fauna Hodel (India Eisley), egy fiatal lány áll, akit születésekor örökbe adtak. Mikor elkezdi felfedezni a múltját, kiderül, hogy az valamilyen módon kapcsolódik az 1947-es hírhedt Fekete Dália gyilkossághoz. A sztori fontos részét képezi még a Chris Pine által alakított Jay Singletary is, aki az egykori tengerészgyalogosból levitézlett riporterré avanzsált és a lány sorsában keresi a saját megváltásának kulcsát. 

Az eredetileg "One Day She'll Darken" névre hallgató hat részes minisorozat a TNT csatornán lesz látható "I am the Night" címmel, várhatóan 2019. januárjában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.