Hirdetés

I, Tonya trailer - Margot Robbie balhés műkorcsolyázónak áll

|

Újabb trailer érkezett az I, Tonya című filmhez, melyben Margot Robbie a híres-hírhedt műkorcsolyázót, Tonya Harding-ot alakítja. Talán beeshet neki érte egy Oscar-jelölés?

Hirdetés

Tonya Harding 1994-ben a világ egyik legsportszerűtlenebb húzásával írta be magát a történelembe: ugyanis néhány héttel a játékok előtt volt férjével (akivel se veled, se nélküled kapcsolatban voltak) megszervezték, hogy Tonya legnagyobb riválisát, Nancy Kerrigant megverjék egy viperával, ugyanis így akarták elérni, hogy ne versenyezhessen. Az ügy hatalmas sajtóvisszhangot kapott és még az FBI is nyomozott az ügyben, mire kiderült, hogy Harding állt a támadás mögött. 

Hirdetés

Harding életét - amelyben nagy szerepe van egy zsarnok anyának (a filmben Allison Janney) és persze a hirtelen haragú exférjnek (Sebastian Stan  játssza) is - Craig Gillespie (Az egymillió dolláros kéz, Viharlovagok, Frászkarika) rendező és Steven Rogers (P.S. I Love You, Édesek és mostohák, Kate és Leopold) forgatókönyvíró vitte vászonra. Nézzétek meg a felnőtteknek szánt trailert:

Az I, Tonya Amerikában már decemberben mozikba kerül, hazai dátum még nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.