Hirdetés

Idegpálya trailer - felelsz vagy mersz játék felelés opció nélkül

|

Ősszel érkezik a mozikba a Dave Franco és Emma Roberts főszereplésével készült Idegpálya, amelyben a két fiatal egy internetes nézők által irányított játékban próbál helytállni, miközben egyre merészebb feladatokkal néznek szembe.

Hirdetés

Egyre gyakoribb mostanában az internet és a közösségi média folyamatosan növekvő befolyásáról filmet vagy sorozatot készíteni. Napjainkban az internet kihatása a magánszféránkra egy nagyon is releváns kérdés. A sorozatok területén jelenleg egyeduralomban a USA Network Mr. Robot című sorozata áll, amely ugyan egy alternatív világot tár elénk, mégis próbál a valóélettel összeegyeztethetően kérdéseket felvetni a nézőkben. Most egy film is készült ebben a témában, kicsit másabb megközelítéssel, Idegpálya címen.

Hirdetés

Az első képsorok alapján az Idegpálya inkább egy adrenalinnal fűtött thrillernek ígérkezik, de nagy eséllyel itt sem maradnak el a releváns témáról felmerülő gondolatok. A hivatalos szinopszist lejjebb görgetve olvashatjátok, az első szinkronos előzetest pedig fent tekinthetitek meg. 

A Jeanne Ryan regényéből készült IDEGPÁLYA című izgalmas, adrenalintól fűtött thrillerben egy 'mindent vagy semmit' elvén alapuló élő online közösségi játék vakmerő résztvevőit követhetik nyomon a nézők. A játékosok a merész feladatok teljesítésekor a legvadabb vágyaikat élhetik ki és  a legmélyebb félelmeikkel néznek szembe. Minél nagyobb a kockázat annál nagyobb a nyeremény. De vajon a népszerűség, a hírnév okozta mámor, és a hatalmas pénznyeremény mennyire homályosítja el a játékosok ítélőképességét?

Az Idegpálya főszerepeiben a Szemfényvesztők-széria népszerű színészét, Dave Francót, és Julia Roberts tehetséges unokahúgát, Emma Robertset láthatjuk. Vee anyukájának szerepében az Oscar-jelölt Juliette Lewis is feltűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.