Hirdetés

Identity Thief - Traileren Seth Gordon új vígjátéka

|

Megérkezett az első hivatalos trailer és további két karakterposzter Seth Gordon új vígjátékához, melyben két ismert színész keveredik szorult, ámde komikus helyzetbe.

Hirdetés

Bemutatkozott a Négy karácsony és a Förtelmes főnökök rendezőjének, Seth Gordon új vígjátékának első trailere, melyben a komédiákból már jól ismert Jason Bateman (Édes kis semmiség, Kidobós, Szakíts ha bírsz, Juno, Hancock, Egek ura, Testcsere, Paul) és a Szívek szállodájából, valamint a Mike és Molly című sorozatból ismert Melissa McCarthy játszanak. A sztoriban egy Diana nevű nő ellopja egy férfi, Sandy személyazonosságát és mindent elkövet, hogy lenullázza azt. A férfi rájőve a turpisságra azonnal cselekvésre szánja el magát és elindul megállítani a tolvajt... A filmben szerepel még Jon Favreau, Amanda Peet, John Cho, Robert Patrick és T.I. is. A várható megjelenés 2013. február nyolcadika.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.