Hirdetés

Idris Elba egy dzsinnt alakít George Miller fantasyjében

|

Idris Elba Tilda Swintonnal osztja meg a játékidőt a Mad Max: A harag útja rendezőjének új filmjében.

Hirdetés

George Miller jelenleg teljesen elfoglalt a Mad Max előzményfilm forgatásával, de még mielőtt újra elmerült volna a sivatagos, benzingőzös disztopikus világában, leforgatott egy fantasyt Idris Elbával és Tilda Swintonnal. A Three Thousand Years of Longing címre keresztelt projektben Elba egy dzsinnt fog alakítani, akit a modern világban ébreszt fel Swinton - utóbbi azonban egy teljesen egyedülálló figura, aki látszólag már eleve elégedett az életével egyedül. Mit csináljon egy ilyen ember három kívánsággal? Ezt a kérdést járja majd körbe a cselekmény is.

Hirdetés

A történet A.S. Byatt novelláját, a The Djinn in the Nightingale's Eyes-t dolgozza fel, amit Miller állítólag már több mint 20 éve szeretne megvalósítani. A trailer képkockáit látva gyaníthatóan a technológiai fejlődés tette most lehetővé a direktor számára, hogy végre elkészíthesse ezt a régóta húzódó projektet - és bár Miller alapvetően a praktikus megoldásairól híresült el, ebben a filmben kiélhette a CGI-os érdeklődését.

Az MGM-től érkező Three Thousand Years of Longing még idén nyáron a mozikba kerül.

Szerintetek Elba jó választás volt dzsinnek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.