Hirdetés

Igazi sztárgárdát villant az Énekelj 2 előzetese

|

Többek között Matthew McConaughey, Taron Egerton, Reese Witherspoon és Bono is dalra fakadnak.

Hirdetés

2016-ban nagyot szólt a Universal Pictures és az Illumination közös animációs filmje, hiszen olyan sztárok mutatták meg, hogy mit bír a hangszáluk, mint Reese Witherspoon, Taron Egerton és Scarlett Johansson, ráadásul a művészek a legnagyobb slágerek közül adtak elő. A sikerre való tekintettel nem húzták el hőseink nótáját, sőt több toplistás dallal és újabb arcokkal erősít az Énekelj! folytatása: a csapathoz csatlakozik például maga Bono is. 

Hirdetés

A sztori szerint az elszánt koala, Buster Moon (Matthew McConaughey) és az ő állati sztárcsapata az eddigi leglátványosabb szuperműsorukra készülnek, viszont van egy bökkenő: először meg kell győzniük a világ legzárkózottabb rocksztár oroszlánját (Bono), hogy csatlakozzon hozzájuk, máskülönben nem csupán az álmaik hiúsulnak meg, de a farkas mogul, Jimmy Crystal (Bobby Cannavale) le is dobja őt a felhőkarcolójának tetejéről. Eközben a csapatból többen is válságban szenvednek, Rosita (Reese Witherspoon) például tériszonnyal küzd, Johnny (Taron Egerton) számára pedig a tánc jelenti a legnagyobb kihívást. Nézzétek meg a szinkronos előzetest:

Az Énekelj! 2 a tervek szerint december 9-én kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.