Hirdetés

Így ismerkedünk mi, avagy itt a #Sohavégetnemérős első trailere

|

Megint készült egy generációs film, ezúttal a Wellhello zenéjére hangolva.

Hirdetés

A decemberben mozikba kerülő #Sohavégetnemérős című film hat kis történetből fog állni, mely hat kis történet közötti összekötő elem a mai, fiatal generáció csajozási szokásai és kisebb-nagyobb bénázásai. A Wellhello nevű zenekar slágereire hangolt filmecske állami támogatás nélkül, céges támogatásokkal készült rendkívül alacsony költségvetésből, Lévai Balázs produceri felügyelete alatt, az első(játék)filmes Tiszeker Dániel rendezésében. 

Hirdetés

A fent látható kis kedvcsinálót elnézve valószínűleg mindenki egyből el tudja dönteni, hogy neki való lesz-e a film, avagy inkább messziről elkerüli - bár gyanús, hogy a tizen-huszonéves emberkék fel fogják ismerni (vagy legalábbis tudnak majd azonosulni) ezeket a szituációkat, melyekből pici szemelvényeket mutatnak ebben a két percben és jó eséllyel kedvet kapnak ahhoz, hogy majd jegyet váltsanak a filmre. 

Lévai Balázs producer (5 Kamera Hungária-díj, 2 Kamera Korrektúra-díj) a témához passzoló generációs csapatot hívott meg a film készítéséhez: a huszonéves korosztály írta, fényképezi, rendezi és játssza a történeteket. A forgatókönyveket Horváth András Dezső, Fehér Gáspár, Fehér Boldizsár és Dósa Detti írták. A hat történetben több mint húsz tehetséges fiatal színész tűnik fel kisebb-nagyobb szerepekben - a legismertebbek Sztarenki Dóra, Mészáros Blanka, Ötvös András és Orosz Ákos, de sokan még a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói.

[sajtóközlemény]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.