Hirdetés

Így fog megküzdeni Batman Hasfelmetsző Jackkel - videó

|

A DC következő animációs filmjében Batmant és más ismerős karaktereket visszarepítenek a viktoriánus korba, hogy felgöngyölítsék Hasfelmetsző Jack rejtélyét.

Hirdetés

A napokban kikerült Batman and Harley Quinn animációs film kapcsán kapott ízelítőt a DC új animációs projektje, a Gotham by Gaslight. A történet az azonos című 1989-es képregényen alapszik, melyben Batmant és még pár ismerőst Gotham Cityből behelyeznek a viktoriánus korba. Kedvenc Denevéremberünknek nem kisebb feladata lesz a filmben, mint hogy fejtse meg Hasfelmetsző Jack titokzatos kilétét.

Hirdetés

A Gotham by Gaslight az úgynevezett Elseworlds történetek közé tartozik a DC berkein belül, azaz olyan szeleteket mutatnak be, melyek nem képezik szerves részét a DC-s kánonnak. Ettől még az eredeti képregény olyan népszerűségnek örvendett, hogy még egy folytatást is sikerült kisajtolni a nagy érdeklődésből, ami ritkaságszámba szokott menni a nem kanonizált történeteknél.

Batman mellett James és Barbara Gordon, Harvey Dent, Hugo Strange, Harvey Bullock, Méregcsók és Selina Kyle is felbukkannak a Gotham by Gaslightban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.