Hirdetés

Így neveld a sárkányodat sorozat - Az első klip

|

Befutott az Így neveld a sárkányodat animációs mozi alapján készült Dragons: Riders of Berk első klipje, amely a Cartoon Network csatornán lesz látható az eredeti szinkronhangokkal.

Hirdetés

Az első évad közel 20 részből áll majd (időközben berendelték a második évadot is) és a szinkronhangok között tisztelhetjük a mozifilm orgánumait is, így visszatér Jay Baruchel, America Ferrara, Christopher Mintz-Plasse és T.J. Miller is, de olyan veterán újoncokat is köszönthetünk a fedélzeten, mint Mark Hamill és Tim Conway. A DreamWorks készítette animációs sorozat előfutára lehet a már formálódó Így neveld a sárkányodat 2 mozinak, amely a jelenlegi álláspont szerint 2014. június huszadikán debütálhat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.