Hirdetés

Ilyen hatásosan még nem mutatták be Arnold Schwarzenegger pályafutását

|

A Netflix háromrészes dokusorozatában végigkísérjük az Osztrák Tölgy életét, az első trailer pedig igencsak meggyőző lett.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger napjaink egyik legnagyobb sztárja, akinek számos kultikus filmet (mint a Terminátor széria, a Ragadozó, a Kommandó, a Conan, a barbár, A hatodik napon, a True Lies és az Ikrek), valamint időtlen szállóigét (Hasta la vista, baby; I'll be back; Put that cookie down!) köszönhetünk, pedig eredetileg nem is színésznek készült, hanem a testépítésre fókuszált

Később aztán a filmezés mellett belekóstolt a politikába is, manapság pedig ismét egy új területen próbálja ki magát: a Netflixre érkezik az akció-vígjáték sorozata Fubar címmel. A streamingszolgáltató azonban nem csupán ezzel tervezi lekenyerezni a Schwarzenegger-rajongókat, hanem egy dokusorozattal is, amely hatásan mutatja be az akciócsillag pályafutását. 

Hirdetés

A szimplán csak Arnold címet viselő projektben első kézből ismerhetjük meg Schwarzenegger életének főbb szakaszait: ő maga mesél. Megtudhatjuk, hogyan lett az osztrák vidéken felnövő kisfiúból Mr. Olympia, majd hollywoodi sztár, valamint az amerikai politika egyik meghatározó alakja. Arnold hitvallása az, hogy ha valaki képes elképzelni egy célt, akkor az azt jelenti, hogy el is tudja érni azt, ez a gondolkodásmód pedig egész életében hajtóerőnek bizonyult számára - ennek tulajdonítja azt is, hogy sok kudarcon és akadályon keresztüljutott, mivel nem adta fel. 

A doksiban Schwarzenegger sztorizgatása mellett közismert és ritka archív felvételeket is láthatunk, valamint számos ember nyilatkozik a sztár eredményeiről, a közéletben betöltött szerepéről. A Netflix nem finomkodott az Arnold bemutatásával, olyan trailert adott ki, amelynek hangulatát egy akciófilm is megirigyelhetné, de ez a minimum, amit sokak kedvenc akcióhőse megérdemel: 

A Lesley Chilcott (Watson, Helter Skelter) által rendezett dokusorozat három, egyenként 45 perces epizódból áll, amik június 7-én kerülnek fel a Netflixre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.