Hirdetés

Ilyen lesz Ethan Hawke sorozatgyilkosként

|

A Fekete telefon legújabb előzetese alapján egy hideglelős, természetfeletti elemekkel megspékelt rémmesét kapunk majd.

Hirdetés

Új előzetes kapott a Fekete telefon. A Joe Hill novelláját adaptáló horror 1978-ba repít vissza minket. Az okos, ám félénk Finney Shaw balszerencséjére a magát jópofa bűvésznek kiadó, Portyázóként ismert sorozatgyilkos rabságába esik. Menekülésre látszólag semmi mód, hiszen a pince, ahova bezárták, hangszigetelt. 

Hirdetés

Viszont a balszerencsés fiú döbbenettel vegyes csodálkozással konstatálja, hogy egy elvileg működésképtelen telefonon keresztül a pszichopata korábbi áldozatai igyekeznek neki tanácsokat adni, hogy elkerülje az ő sorsukat. Miként az ennyiből megállapítható, az apja, Stephen King árnyékából okkal-joggal kilépő fiú írására építő mű borzongatóbb nem is lehetne.

A Universal illetékesei is kiemelik, hogy a kegyetlen-teátrális vadállatot megformáló Ethan Hawke emlékezetes alakításokban gazdag karrierje legijesztőbb karakterének a bőrébe bújik bele. A túlélésért küzdő fiút az újoncnak számító, korábban egyebek mellett a For All Mankind-ban szereplő Mason Thames játssza. De Madeleine McGraw (Tűzgyűrű: Lázadás), Jeremy Davies (Lost), James Ransone (Az - Második fejezet), és E. Roger Mitchel (Outer Banks) is feltűnnek Scott Derrickson nagyjátékfilmjében. Ő egyébiránt a Doctor Strange és a 2012-es Sinister kapcsán lehet ismert a közönségnek.

A többször is elhalasztott premierű, azonban a fesztiválokon tisztes sikert arató alkotást hazánkban a tervek szerint június 24-én mutatják majd be.

Ti meg fogjátok nézni a Fekete telefont?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.