Hirdetés

Imperium előzetes - Daniel Radcliffe neonácinak áll

|

Az Imperiumban Daniel Radcliffe az emberi természet legsötétebb oldalát lesz kénytelen megtapasztalni.

Hirdetés

Daniel Radcliffe-t újra komoly filmben és szerepben láthatjuk a nem éppen szokványos Swiss Army Man után. Ezúttal neonácinak áll az Imperiumban, vagyis csak félig, mert FBI ügynököt alakít, aki beépül egy szélsőséges csoportba, hogy megakadályozzon egy terror támadást, mindeközben a beépüléssel járó összes probléma nyomja a lelkét.

Hirdetés

Radcliffe mellett főleg ismeretlen(ebb) színészek fognak feltűnni, mert valószínűleg elment a fizetésére a büdzsé nagy része: Toni Collette, Tracy Letts, Nestor Carbonell, Burn Gorman és Sam Trammell. Premier augusztus 19-én, de a hazai mozikban ne nagyon keressük, mert egyből felkerül a netre is, amit az itthoni forgalmazók érthető okokból annyira nem szeretnek. Amúgy természetesen állítólag van valami valóság alapja is, hogy meglegyen a kellő drámai hatás.

Poszterünk is van:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.