Hirdetés

In the Tall Grass - parás traileren a Netflix Stephen King-adaptációja

|

Akármi is van a susnyásban, az bizony nem barátkozni akar.

Hirdetés

Ti ismeritek Stephen King és fia, Joe Hill 2012-es novelláját, A magas fűben-t (In the Tall Grass)? A hátborzongató sztoriban egy testvérpár egy kisfiú kétségbeesett segélykiáltásait hallja egy fűtenger mélyéről, azonban mikor bemennek segíteni neki, saját maguk is csapdába esnek. 

Hirdetés

King és Hill horrorisztikus történetéből most a Netflix támogatásával Vincenzo Natali (Kocka, Hannibal) készített filmet, a főszerepet pedig Patrick Wilson (Aquaman, Watchmen, Démonok között filmek) kapta, így minden adott ahhoz, hogy borzongjunk egy jót, amikor az In the Tall Grass felkerül a streaming szolgáltató kínálatába október 4-én. A hangulatot már az első trailer meghozza: 

Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.