Hirdetés

Indiana Jones és Az elveszett frigyláda fosztogatói - IMAX trailer

|

Steven Spielberg 1981-ben kiadott legendás kalandfilmje, az Indiana Jones és Az elveszett frigyláda fosztogatói szeptember hetedikétől egy hétre újra mozikba kerül Amerikában.

Hirdetés

Indiana Jones régész, professzor és kalandor egy személyben, aki semmilyen veszélytől sem riad vissza, hogy megszerezzen egy műkincset. 1936-ban híre jön, hogy a németek hatalmas ásatásokba kezdtek Egyiptomban. A Biblia legendás ereklyéjét, a frigyládát keresik, amiben Mózes kőtáblái találhatók a tízparancsolattal. A mítosz szerint ugyanis legyőzhetetlenné válik, aki a ládát birtokolja. Az amerikai titkosszolgálat megbízza Indiana Jones-t, hogy előzze meg a nácikat. A kalandvágyó professzor Egyiptomba utazik, ahol elkeseredett harc bontakozik ki a frigyládáért. Az Indiana Jones és Az elveszett frigyláda fosztogatói 1981 után újra mozikba kerül, méghozzá IMAX verzióban szeptember hetedikétől Amerika nagyobb városaiban. Arról nincsenek információink, hogy Magyarországon is újra vetítenék a filmet, de mérget mernénk venni rá, hogy ebből is kimaradunk. A folytatásban az IMAX kiadáshoz szánt előzetest és posztert leshetitek. A moziban leadott változat kerül majd a feljavított Blu-ray kiadás korongjaira is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.