Hirdetés

Az intergalaktikus háborúba vezet el a Marvel Kapitány új videója

|

Egy kulisszák mögötti videóval és néhány új klippel hangolódhatunk a hamarosan mozikba kerülő filmre.

Hirdetés

A Marvel legújabb filmjében Carol Danvers (Brie Larson) elfeledett múltja után kutat a Földön. Származásának felderítését a földönkívüli Kree és Skrull fajok közti intergalaktikus háború nehezíti meg, ami elől úgy tűnik nincs menekvés. A filmről kiadott legújabb videó erre az űrbéli konfliktusra világít rá, valamint további két klippet is kaptunk, amelyek apró betekintést engednek a Marvel Kapitányba.

Hirdetés

Brie Larson karakterének útját olyan színészek fogják kísérni önálló filmjében, mint Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Djimon Hounsou, Lee Pace és Clark Gregg. A március 7-én érkező film Anna Boden és Ryan Fleck rendezők keze munkája.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.