Hirdetés

Into the Badlands 2. évad trailer - epikus történetre készüljünk

|

Az Into the Badlands folytatásában még jobban elmerülünk a disztópikus világban.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a zseniális Into the Badlands második szezonja - reméljük hozzánk is - amihez végre már egy tisztességes előzetest is kaptunk. A folytatásban még több véres akció, ármánykodás és misztikum vár ránk.

Hirdetés

Miután Sunny (Danny Wu) hátra hagyta régi életét, mint Clipper, MK-val (Aramis Knight) elválnak útjai és mindketten új ismeretlen területekre tévednek, míg utóbbi különleges képességeivel küzd, Sunny kétségbeesetten próbál visszajutni a családjához. Mindeközben az Özvegy (Emily Beecham) újabb terveket sző a többi báró ellen és egy sötét, misztikus fenyegetés leselkedik a sötétben mindannyijukra.

Premier március 19-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.