Hirdetés

Into the White - Trailer

|

Második világháborús thriller érkezik egy ismerősnek mondható mellékszereplővel: ki ne emlékezne a Harry Potter széria Ron Weasley-jére? Vajon varázslat nélkül is megállja a helyét?

Hirdetés

Az Into the White korrekt iparosmunkának tűnik Petter Naess norvég rendező úrtól, akinek korábban a Hóbortos szerelmet és a Sodródást köszönhettük. A 2012 márciusára tervezett thrillerben azonban sokkal komolyabb témát boncolgatnak: egy angol és egy német vadászrepülő csatározás közben ugyanarra a helyre zuhan, majd mindkettő legénysége ugyanabban a pajtában talál menedéket a gyilkos fagy és hideg elől. Mindkettő fél megpróbálja a másikat távozásra bírni, de mivel az nem megy, megpróbálják együtt túlélni a dolgot, persze az ördög sosem alszik...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.