Hirdetés

Into the woods - Trailer

|

Megérkezett az első előzetes a Disney sztárok garmadáját felvonultató, újabb meseadaptációjához.

Hirdetés

Ami ennek tetejébe még musical is lesz, ráadásul nem egy egyszerű Grimm mese, hanem számos jól ismert történet keveredik benne a Piroska és a farkastól kezdve, a Hamupipőkén keresztül egészen Jancsi és Juliskáig (akik vélhetőleg itt még a korhatáros boszorkányvadász évek előtt álltak), mindezt olyan nagyágyúkkal a főszerepben, mint Meryl Streep, Anna Kendrick, Emily Blunt, Chris Pine vagy a dalokkal együtt egyelőre az előzetesből gondosan kitakart, vélhetően megint elmaszkírozott Johnny Depp. A filmért az Oscar-díjas Rob Marshall (Chicago, Egy Gésa emlékiratai, A Karib-tenger Kalózai: Ismeretlen vizeken) felel majd.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.