Hirdetés

Iron Sky 2 előzetes - jövőre érkezik a T-Rexen lovagló gyíkember Hitler

|

Bővített kedvcsinálóval jelentkezik a nácik a holdról film folytatása, ami az első részhez hasonlóan sok évnyi készülődés után jelenhet meg.

Hirdetés

A 2012-es Iron Sky: Támad a Hold egy igazán ígéretes német film volt, ami aztán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A sok évnyi készülődés rányomta a bélyegét a kész műre, emellett a szörnyen gyenge CGI-t is sokan felrótták az alkotásnak. Ez nem állította meg a készítőket egy második rész leforgatásában, ami az elődjéhez hasonlóan jó pár éve a futószalagon van már, de úgy tűnik, hogy végre révbe ért a dolog és jövőre valóban megjelenik az Iron Sky 2: The Coming Race.

Hirdetés

Az Iron Sky 2 az első rész eseményei után 20 évvel később veszi fel a fonalat. A Földet elpusztította az előző film végén bekövetkezett nukleáris holokauszt, a túlélők pedig a volt náci holdbázison éldegélnek, mikor felfedezik a Föld mélyén lévő rejtett világot, ahol ismételten fel kell venniük a harcot a nácikkal, akiket a T-Rex hátán lovagló gyíkember Hitler vezet. Az agyunk azonnal ledobta az ékszíjat, ahogy megnéztük a trailert, ne maradjatok ki ti se ebből az élményből: 

Az Iron Sky 2 megjelenési dátuma már többször el lett tolva, viszont a jelenlegi információk szerint 2019. január 16-án valóban megkapjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.