Hirdetés

Újabb régi ismerős a Zsivány Egyes TV Spotjában

|

Darth Vader mellett egy másik legendás gonosz is tiszteletét teszi a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet legújabb spotjában.

Hirdetés

Azt már jó ideje tudjuk, hogy Darth Vader tiszteletét teszi az első Star Wars spin-offban, a Zsivány Egyesben, méghozzá nem is kis szerepben (akciójelenete is lesz), és minap már arról is szereztünk tudomást, hogy az előzményekben felbukkanó Bail Organa, Leia hercegnő nevelőapja is tiszteletét teszi, ezúttal is Jimmy Smith tolmácsolásában. A legutóbbi TV Spot viszont egy újabb visszatérőről rántja le a leplet.

Hirdetés

Ez persze nem teljesen igaz, hiszen már a film kezdeti stádiumában volt szó a szerepeltetéséről, mivel az Egy új reményt szorosan megelőző történet indokolttá teszi az ő jelenlétét is. Nem másról van szó, mint Tarkin Nagymoffról, akit az 1977-es eredetiben a Hammer horrorok veteránja, Peter Cushing keltett életre. Az egykori színészlegenda azonban már közel negyed százada nincs az élők között, legendás arcberendezkedése azonban kitörölhetetlen a filmrajongók retinájából. Azt már akkor elárulta a rendező Gareth Edwards, hogy digitálisan kívánják feltámasztani Cushingot, viszont a film körüli újraforgatások, no meg persze a széria rocksztárjának, Darth Vadernek a szerepeltetése minden más elhomályosított. Maga a karakter pár villanás erejéig már felbukkant A sith-ek bosszúja végén, akkor Wayne Pygram alakította temérdek smink és CGI alatt. Vélhetően itt nagyobb szerepe lesz, és a Ben Mendelsohn alakította birodalmi tiszttel, Orson Krennic-kel is könnyedén összetűzésbe kerülhet, ennek minőségével kapcsolatban viszont érezhetően akadnak aggályaik a rajongóknak, hiszen Paul Walker már meglévő felvételeiből is nehezen tudtak egy épkézláb szerepet összehozni a legutóbbi Halálos iramban esetében. Mindenesetre egy villanás erejéig láthatjuk Tarkin tarkóját a legújabb TV Spotban, ami kétségtelenül az eddigi leghangulatosabb lett így is.

Emellé érkezett még egy rövid featurett, amelyben a Cassian Andort alakító Diego Luna beszél erős akcentussal, hogy mekkora élmény volt Star Wars-filmben szerepelni, miközben néhány bónusz képsor és forgatási felvétel a jutalmunk. A filmre mindössze két hetet kell már csak várnunk, hogy megtudhassuk, Tarkinnak mekkora szerepe lesz és hogy nem hagytak e nyomot rajta maradéktalanul a film körüli botrányok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.