Hirdetés

Ismert arcokkal borzongat a The Menu előzetese

|

Ralph Fiennes ezúttal sajátos elveket valló szakácsként brillírozik.

Hirdetés

Bár a horror mesterei sosem ódzkodtak attól, hogy véres-beles külsőségek közepette komolyabb témákat feszegessenek, az utóbbi pár esztendőben ez a vonulat jelentős lendületet kapott. A főleg sorozatokban és tévéfilmekben utazó Mike Mylod (Trónok harca, Shameless, Elképesztő történetek) The Menuként futó műve is nehezen tagadhatná le, hogy ennek a hullámnak a képviselőjét tisztelhetjük benne.

Hirdetés

A Searchlight Pictures gondozásában megjelenő rémmese egy idillinek induló lakoma körül forog. Margot (Anya Taylor-Joy - A vezércsel) és kedvese, Tyler (Nicholas Hoult  - Mad Max: A harag útja) eleinte élvezik, hogy egy távoli, mesés szigeten finomabbnál finomabb falatokkal kényeztethetik magukat. Hamar kisül azonban, hogy az alárendeltjeit szektavezérként irányító, bizarr séf (Ralph Fiennes) nem igazán szívleli a kiváltságosokat - így az összegyűlt illusztris ínyencek kénytelenek ráébredni, hogy a vendéglista mellett az étlapra is felkerültek.

Ugyan a kedvcsináló csak a lényeget fedi fel, a látottak alapján leszögezhetjük, hogy Fiennes pazarul hozzá a kérlelhetetlen konyhafőnököt. A már említett színészek mellett John Leguizamo, Judith Light, Hong Chau, Janet McTeer, Aime Carrero és Reed Birney is feltűnik a hideglelős atmoszférájú alkotásban.

Azt, hogy a közönség mikor tehet egy próbát a végeredménnyel még nem tudni, de november 18-án már biztos, hogy egyes amerikai mozikban vetíteni fogják.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.