Hirdetés

Ismét hidegrázós trailerrel jelentkezett Alex Garland Civil Warja

|

Amerikai amerikainak a farkasa.

Hirdetés

Még a karácsonyi periódus előtt robbant be Alex Garland legújabb filmjének, a Civil Warnak az első trailere, ami valószínűleg sokak érdeklődését felkeltette, akik kicsit is érdeklődnek az aktuálpolitikai tartalmú alkotásokért.

Alig két hónappal a magyar és amerikai premier előtt pedig befutott a második trailer is, mely újfent egy feszültségteli másfél percet garantál a nézőnek.

Hirdetés

Ahogy az előző ízelítő, úgy a mostani is arra fókuszál, hogyan birkózik meg az amerikai néplélek azzal, hogy a szomszédos államokkal kell felvenni ezúttal a kesztyűt. Mint látható, ez amúgy nagy lelki drámázást nem vált ki a katonákból (például Jesse Plemons karakteréből) - az emberi oldalt minden bizonnyal a Kirsten Dunsték által megformált riporterek fogják képviselni.

A Civil War április 11-től lesz látható a  hazai mozikban. Ti beültök majd rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.