Hirdetés

Ismét örülhetnek a found footage horrorok rajongói: itt a Malibu Horror Story előzetese

|

Egy különös barlang, néhány eltűnt fiatal, mi kell még a műfaj kedvelőinek?

Hirdetés

A filmgyártás szerencsére az elmúlt évtizedekben demokratizálódott, így már közel sem arról van szó, hogy csak nagy stúdiók csinálhatnak filmeket óriási pénzből. Ennek megfelelően jónéhány független produkció is eljuthat szélesebb közönséghez. Bár persze ezen alkotások minősége változó, az alkotók elhivatottságát mindenképpen érdemes dicsérni.

A filmtípus kedvelőit hamarosan újabb gyöngyszem várja, hiszen megérkezett a Malibu Horror Story trailere. 

Hirdetés

A film főszereplője néhány olyan amatőr rajongó, akik szenvedélyesen érdeklődnek a paranormális jelenségek iránt. A csapat hamarosan értesül néhány fiatal egy évtizeddel korábban történt eltűnéséről. Idővel megtalálják az eltűntek kameráját, a felvételek alapján pedig szörnyű veszélyek leselkednek rájuk. 

A film főszerepeit Dylan Sprayberry (Teen Wolf, Sick), Robert Bailey Jr. (Nightshift, Emergence), Valentina de Angelis (Gossip Girl) és Rebecca Forsythe (Replace) játsszák. A rendező, Scott Slone elmondta, hogy bár nagy rajongója a found footage filmeknek, némileg el is akart távolodni a zsáner bevett kliséitől. 

A Malibu Horror Story október 20-án kerül a mozikba az Egyesült Államokban, de persze kérdés, hogy hozzánk bármilyen formában eljut-e. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.