Hirdetés

Istenek fegyverzete 3 - Trailer #2

|

Bár Jackie Chan korábban bejelentette, hogy nem szeretne több akciófilmben szerepelni, semmisnek vélhetjük mondandóját eltekintve az általa rendezett Istenek fegyverzete 3 következő előzetesét.

Hirdetés

Az Istenek fegyverzetében Jackie Chan egy kalandor-kincsvadászt alakít, aki ritka és értékes ereklyék felkutatásával foglalkozik, csak hogy azokat különféle meredek mutatvánnyal megszerezze. A történet 12 bronzfej utáni hajszáról szól, amik a kínai zodiákus állatait mintázzák (innen az eredeti cím, Chinese Zodiac). Természetesen ezekből a filmekből sem hiányzik a jól megszokott humor, reméljük ezt az új részben is megtartják. Az Istenek fegyverzete 3 forgatását a világ öt országának tíz nagyvárosában készítették, a forgatás egy teljes évig tartott. A filmet rendezte, írta és a főszerepet vállalta Jackie Chan, mellette azért feltűnik még Oliver Platt (Szerelem és más drogok, 2012) és Laura Weisbecker (Arena, Még mindig lakótársat keresünk) is. Az Istenek fegyverzete 3 december huszadikán kerül kiadásra Kínában, remélhetőleg hozzánk is elér.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.