Hirdetés

Iszonytató horrort ígér az új Nosferatu előzetese

|

A boszorkány és A világítótorony rendezője egy sztárgárda segítségével hozza ránk a frászt és közelíti meg más oldalról Drakula legendáját.

Hirdetés

Nem véletlenül szerepelt 2024 legjobban várt filmjei cikkünkben Robert Eggers (A boszorkány, A világítótorony, Az Északi) vadonatúj rendezése, a Nosferatu is, ugyanis a Drakula gróf történetét feldolgozó 1922-es mű a néma- és horrorfilmek között megkerülhetetlen alkotás, amit azóta többek között Werner Herzog is feldolgozott, és Eggers ezek nyomdokaiba lépve nyúlt az alapanyaghoz.

Amikor pedig kiderült, hogy a tehetséges rendező olyan színészekkel dolgozik együtt a projektben, mint Bill Skarsgard, Lily-Rose Depp, Willem Dafoe, Nicholas Hoult és Aaron Taylor-Johnson, valamint Egers egy igazi gótikus és rémisztő horrort ígért nekünk, akkor horrorimádó szerkesztőinknek összefutott a nyál a szájukban, amit a legelső kedvcsináló csak fokozott. 

Hirdetés

A Henrik Galeen eredeti Nosferatu forgatókönyvéből és Bram Stoker Drakula könyvéből táplálkozó történet egy gótikus horrormese lesz a megszállottságról egy megbűvölt fiatal lány (Lily-Rose Depp) és egy félelmetes vámpír (Bill Skarsgard) között, amely felfoghatatlan borzalmakkal jár. Ebből ad ízelítőt az alábbi előzetes, amely egyelőre még nem fedi fel teljesen a gróf kinézetét, de megmutatja, hogy - Eggersre jellemző módon - milyen piszkosul erős lesz az atmoszféra, és milyen elképesztő alakításokat kaphatunk Depptől, Dafoe-tól, Houlttól és a többiektől: 

A Nosferatu december 25-én kerül az amerikai mozikba, remélhetőleg karácsonykor a hazai nézők is kellemesen borzonghatnak majd. Ti be fogtok ülni rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.