Hirdetés

It Comes at Night trailer – Újra van miért rettegni az éjszakától

|

Joel Edgerton ezúttal egy nyomasztó horrorban igyekszik majd megvédeni a családját az éjszakákat uraló gonosz jelenségtől.

Hirdetés

Joel Edgerton egy új szerepkörben fog felbukkanni hamarosan, ugyanis legközelebb az It Comes at Night című horrorban láthatjuk. A filmet Trey Edward Shultz rendezte, Edgerton pedig egy elszánt apát alakít, aki mindenképp szeretné megóvni a családját az erdőben lakozó gonosztól.

Hirdetés

A filmet az Overlook fesztiválon mutatták be a közönség és a kritikusok nagy örömére. Utóbbiak horrorban jártas csoportja egyenesen a The Witchhez kezdte el hasonlítgatni, ami szintén az A24 stúdiótól érkezett. Az már a trailerből is nyilvánvaló, hogy a jump scare-ek helyett ez a film is inkább a saját atmoszféráján keresztül igyekszik majd félelmet gyökereztetni a nézők lelkivilágába.

A filmet júniusban fogják mozikba dobni Amerikában, magyar megjelenésről egyelőre nincs hír. Ti mit gondoltok a trailer alapján az It Comes at Nightról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.