Hirdetés

Itt a Bullet Train első előzetese, amiben bérgyilkosok egy vonaton esnek egymásnak

|

Jegyeket, bérleteket.

Hirdetés

David Leitch (Halálos iramban: Hobbs és Shaw, Deadpool 2, Atomszőke, John Wick) bérgyilkosos, igazi sztárparádét felvonultató filmjéről idáig igencsak kevés információ érkezett, nagyjából csak a koncepció volt ismert, miszerint egy japán sebesvonaton öt bérgyilkos megbízásáról kiderül, hogy ugyanazon táska körül forog. Most végre befutott az első előzetes, ami egy féktelen, megállás nélküli, igényesen koreografált akciófilmet ígér a nézők számára. 

Hirdetés

A szereplőgárda se semmi, hiszen a főszereplő Brad Pitt mellett (akit legutóbb 2019-ben az Ad Astrában és a Volt egyszer egy Hollywoodban láthattunk) olyan nevekkel találkozhatunk, mint Aaron Taylor-Johnson (King's Man: A kezdetek, Tenet, Bosszúállók: Ultron kora), Joey King (A csókfülke 1-2-3), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat 2021), Zazie Beetz (Joker, Deadpool 2, Atlanta), Brian Tyree Henry (Örökkévalók, Atlanta) vagy Michael Shannon (Tőrbe ejtve, Az Acélember). Az előzetesben feltűnik Pitt mellett Sandra Bullock is, akivel épp most márciusban fognak szintén közösen szerepelni Az elveszett városban.

A Bullet Train július 15-én érkezik az amerikai mozikba, Magyarországra elvileg egy nappal előbb.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.