Hirdetés

Itt a vége - Felnőtteknek szánt előzetes (18+)

|

Seth Rogen ismét összetrombitálta legjobb haverjait, hogy összehozzanak egy laza vígjátékot, amit ezúttal apokalipszissel és egyéb katasztrófákkal spékeltek meg.

Hirdetés

Újabb őrült vígjáték a láthatáron, amelyben a világvége viccesebb mint valaha és az emberek - de még a filmsztárok is - kifordulnak önmagukból. A haveri társaságban James Franco, Seth Rogen, Danny McBride, Jay Baruchel, Jonah Hill és Craig Robinson kaptak helyet, akik saját magukat alakítják. A hivatalos sztori a következő: Los Angeles a helyszín, ahol hat barát bezárva találja magát egy házban egy sor furcsa és katasztrofális eseményt követően. Ahogy a világ lebomlik kívül, úgy fogyatkoznak a készletek belül, alapot adva a konfliktusokra és a barátságok felbomlására. Mindez arra kényszeríti őket, hogy elhagyják a házat, és szembenézzenek a végzetükkel, az igazi barátsággal és önfeláldozással. Az Itt a vége Magyarországra 2013. augusztus 22-én látogat el, olyan speciális meglepetésvendégekkel, mint Michael Cera, Emma Watson, Jason Segel vagy épp Rihanna.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.