Hirdetés

Jack Reacher - A legelső előzetes (Update)

|

A korábban One Shot címen futó Jack Reacher főszereplője az a Tom Cruise, akinek jelen pillanatban több szerepe van, mint égen a csillag.

Hirdetés

A film Lee Child One Shot címre hallgató regénye alapján készült és Christopher McQuarrie (Hullahegyek, fenegyerek) írta, valamint rendezte. A sztori középpontjában egy orvlövész áll, aki rettegésben tartja a várost azzal, hogy véletlenszerű célpontokat likvidál. Miután elkapják, azt állítja, hogy rossz embert tartóztattak le és megemlíti Jack Reacher (Tom Cruise) nevét, aki megpróbálja felgöngyölíteni az ügyet. Cruise mellett feltűnik még Rosamund Pike, Robert Duvall, Jai Courtney és Richard Jenkins. A magyar premier 2013. január harmadika.

Update: Feliratos előzetesre cserélve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.