Hirdetés

Itt a Jack Reacher: Never Go Back első előzetese!

|

Megkaptuk a Jack Reacher: Never Go Back első előzetesét.

Hirdetés

Kicsit szokatlanul ugyan, de itt az első előzetes a Jack Reacher: Never Go Backhez. Maga a videó tartalmaz még egy csomó kommentárt az Entertainment Tonighttól. Az előzetes amúgy sokkal rövidebb, mint két perc, de a lényeg benne van. A nagyon kiváncsiak mindenképp tekintsék meg, mert eszméletlenül jól néz ki és iszonyatosan várjuk ezt a filmet, miután az első rész egy elég tisztességes iparos munka volt.

Hirdetés

A rendező ezúttal Edward Zwick, aki már korábban dolgozott együtt Tom Cruise-zal, pontosabban Az utolsó szamurájon, illetve ő készítette az általam nagyon kedvelt Véres gyémántot is. A főszerepben: Tom Cruise (természetesen, mint a címszereplő), Cobie Smulders, Danika Yarosh, Austin Hebert, Patrick Heusinger, Aldis Hodge, Robert Knepper és Holt McCallany.

Amint megkapjuk a normális verziót, frissítjük a cikket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.