Hirdetés

Jack Ryan: Shadow Recruit – Global Trailer

|

A Paramount egy újabb előzetest tett közé a Jack Ryan: Shadow Recruit című filmjéhez. A titkosügynököt ezúttal Chris Pine kelti életre, további szereplők: Kenneth Branagh, Kevin Costner és Keira Knightley.

Hirdetés

Jack Ryan eredettörténetet kapott, ahol a Chris Pine által megformált ügynök még nem olyan agyafúrt, mint a korábbi filmekben. Sokkal inkább egy kezdő ügynök, aki megriad attól, hogy az életére törnek, már csak azért is, mert a főnöke irodai melót ígért neki. És ha a golyózápor nem okozna elég gondot neki, akkor az asszonykája is elég pipa, amiért nem mondta el mivel is foglalkozik valójában. A legújabb Jack Ryan film január 16-án kerül a magyar mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.