Hirdetés

Jack the Giant Slayer - Trailer #2 (Update)

|

Rendesen eltolták a Bryan Singer rendezésében és a New Line Cinema kiadásában érkező Jack the Giant Slayer című produkciót, de már semmi nem állhat útjába és új előzetest is kapott.

Hirdetés

Két és fél perces előzetessel próbál minket megnyerni a klasszikus mesét kicsit másképp feldolgozó Jack the Giant Slayer, melynek főszerepét az X-Men: Az elsők és a Warm Bodies sztárja, Nicholas Hoult kapta meg. A sztori középpontjában egy fiatal farmer fiú áll (Nicholas Hoult), aki szerencsétlenül megnyitja a rettegett átjárót az óriások földjére, s ezzel újra lángra lobban az emberek és óriások között dúló ősi háború. A fiúnak meg kell védenie földjét, családját és meg kell állítania az elszánt óriásokat. A forgatókönyvet Darren Lemke (Shrek 4) és Mark Bomback (Godsend, Die Hard 4) készítette, a stábban pedig helyet kapott Nicholas Hoult, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Ian McShane és Bill Nighy is. A külföldi premier 2013. március 1.

Update: Szinkrinos előzetessel kiegészítve! Magyarországon a filmet az InterCom forgalmazza, ésAz óriásölő címen fog majd moziba kerülni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.