Hirdetés

Jackie Chan és John Cena akcióznak a Hidden Strike előzetesében

|

A pankrátor és a kung fu mester kénytelen összefogni egy őrült bagdadi hadműveletben.

Hirdetés

Befutott a Hidden Strike című film első kedvcsinálója, amely úgy tűnik, a régimódi akciófilmek hangulatát próbálja megidézni. Egyik főszereplőnk Jackie Chan, a '90-es és 2000-es évek egyik legnagyobb akciósztárja (aki az utóbbi években leginkább kínai produkciókban vállalt szerepeket).

Mellé az expankrátor John Cena (The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag, Halálos iramban 9.) csatlakozik, rosszfiúként pedig felbukkan Pilou Asbæk (Trónok harca, Páncélba zárt szellem).

Hirdetés

A történet szerint főszereplőpárosunk, akik régebben a különleges egység katonái voltak, új feladatot kapnak, miszerint Bagdadban egy csapat civilt kell elkísérniük egy kimenekítési pontra. Ezalatt részük lesz lövöldözésekben, bunyókban és autós üldözésben is.

A Hidden Strike rendezői székébe Scott Waugh került, akinek az egyik kevésbé jól sikerült videojátékadaptációt, a Need for Speedet köszönhetjük, illetve a Feláldozhatók 4. részét, az Expend4bles-t is ő jegyzi.

A film a tervek szerint 2023-ban fog debütálni, de pontos információink erről még nincsenek.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.