Hirdetés

James Bond hamarosan visszatér a Nincs idő meghalni végső előzetese szerint

|

Remélhetőleg több csúszás már nem fogja hátráltatni a filmet.

Hirdetés

Lassan számolni is nehéz lesz, hogy hányszor tolták el a Nincs idő meghalni című 25. James Bond-kalandot, amelyben Daniel Craig utoljára ölti magára a 007-es ügynök szerepét. A Cary Joji Fukunaga (True Detective) által rendezett mozi eredetileg 2020. április 9-én debütált volna a mozikban, a koronavírus miatt azonban először november 12-re, majd idén április 2-re, végezetül pedig ősz elejére halasztották, ami most már talán végre tényleg a végleges dátumnak tűnik, amit a Universal legújabb előzetese is megerősíteni látszik.

Hirdetés

A filmben Craig mellett visszatér Léa Seydoux (Madeleine Swann), Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Bill Tanner) és Christoph Waltz (Blofeld), hozzájuk pedig újonnan csatlakozik Rami Malek, Ana de Armas, a Bond utódját megformáló Lashana Lynch, és Billy Magnussen. A premier tehát szeptember 30-án lesz a hazai mozikban, alább pedig a magyar feliratos utolsó előzetest tekinthetitek meg. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.