Hirdetés

James Bond: Skyfall - Nemzetközi előzetes

|

Új, nemzetközi előzetesben parádézik a James Bond ügynökök legfrissebbje, Daniel Craig. A mozgókép tele van akcióval, kellően átgondolt, pörgős és a történet sem tűnik mellékesnek.

Hirdetés

A Skyfall névre hallgató James Bond filmben Bond hűsége M iránt próbára lesz téve, miközben az MI6 támadás alatt áll. Így Bondnak le kell számolnia a fenyegetéssel, nem számít mekkora a (személyes) veszteség. A főbb szerepekben Daniel Craig, Bérénice Marlohe, Judi Dench, Naomie Harris, Ben Whishaw, Helen McCroy, Albert Finney, Ralph Fiennes és Javier Bardem. A rendezést Sam Mendes vállalta, a Skyfall hazai fronton október 26-án várhat. A tovább mögött a nemzetközi előzetessel találkozhattok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.