Hirdetés

James Bond: Skyfall - Újabb Trailer

|

A Sony és a MGM nemrégiben mutatta be az új James Bond filmhez kapcsolódó főcímzenét. És ma megjött egy új trailer az új zenével.

Hirdetés

Kedvenc angol titkosügynökünk legújabb kalanadját már ebben a hónapban, pontosabban 26-án láthatjuk. A picivel több mint egy perces előzetes iszonyat hangulatos lett az új zenei aláfestéssel.A filmben olyan sztárok szerepelnek, mint Daniel Craig, Bérénice Marlohe, Judi Dench, Naomie Harris, Ben Whishaw, Helen McCroy, Albert Finney, Ralph Fiennes és Javier Bardem. A mostani filmben Bond hűsége M iránt próbára lesz téve, miközben az MI6 támadás alatt áll. Így Bondnak le kell számolnia a fenyegetéssel, nem számít mekkora a (személyes) veszteség.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.