Hirdetés

Brightburn - előzetest kapott James Gunn nem mindennapi szuperhősfilmje

|

James Gunn a feje tetejére kívánja állítani a szuperhősmozik műfaját, amire a Brightburn előzetesét látva minden esélye megvan.

Hirdetés

James Gunn nevét az elmúlt hónapok során leginkább a nagy Disney botrány kapcsán emlegettük, pedig a Galaxis Őrzői első és második részét is dirigáló úriember, azóta sem ült a babérjain. Egy ideje már hallani lehetett arról, hogy Gunn és a Sony egy nem mindennapi szuperhősmozit fognak tető alá hozni, amely, mint kiderült a Brightburn címre fog hallgatni. A történet első látásra a Superman mítosz jól bejáratott elemeiből építkezik, azonban hamar kiderül, hogy nem minden az, ami elsőre látszik.

Hirdetés

Az alkotók által csak "szuperhős horrorként" emlegetett Brightburn rendezésért a The Hive-ot dirigáló David Yarovesky felelt, míg a főbb szerepekben olyan színészeket találhatunk, mint Elizabeth Banks (Az éhezők viadala), David Denman (Power Rangers), Jackson A. Dunn (Shameless), és Matt Jones (Home). A film produceri feladataiért pedig a tavaly októberben alakult The H Collective és Gunn saját produkciós cége a Troll Court Entertainment feleltek, akik még év elején kötöttek szerződést a Sony Pictures-vel a Brightburn globális forgalmazásával kapcsolatban.

A Brightburn 2019. május 24-én mutatkozik be az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.