Hirdetés

Három jelenet jött az új Jason Bourne filmből

|

A hamarosan mozikba kerülő Paul Greengrass produkcióból most újabb izgalmas ízelítőt kaptunk.

Hirdetés

Néhány új videó került fel a régóta várt Bourne filmből, amelyről azt gondoltuk soha nem fog elkészülni, hiszen A Bourne-ultimátum után Paul Greengrass rendező és Matt Damon is azt mondta, hogy végeztek a sorozattal.

Hirdetés

Greengrass elismerte, hogy a folyamatos munkától némileg kiégett akkoriban és Matt Damon is vonakodott visszatérni a szerephez a rendező nélkül. Az Universal bedobta a tartalék tervüket, A Bourne hagyatékot, de amikor továbbléptek volna ezen a vonalon a folytatásokkal, amelyet Justin Lin (Halálos iramban filmek, Star Trek - Mindenen túl) rendezett volna, Greengrass és Damon hirtelen előállt azzal az óhajukkal, hogy feltámasztanák Jason Bourne karakterét egy új filmben.

Ennek az eredménye most a Jason Bourne film, amelynek forgatókönyvén Damon is együtt dolgozott Greengrass-szal és Cristopher Rouse-zal. Habár végül Matt Damon neve nem került fel íróként a stáblistára, világos, hogy örömmel tér vissza a történetmeséléshez egy Edward Snowden utáni világban.

Habár mostanában számolatlanul jönnek a folytatások a korábban sikeres filmekhez, a Jason Bourne esetében okot ad a reménykedésre, hogy újra Greengrass ül a rendezői székben és hogy ez az epizód nem egy elkapkodott, pusztán a bevételek miatt kierőszakolt folytatás.

Az alábbi akciódús klipeket július 28-tól láthatjuk a film keretében:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.