Hirdetés

Jason Bourne Las Vegasban hasít a legújabb előzetesben

|

Érkezett egy vadiúj TV Spot a Bourne 5. részéhez, tudjátok, ami simán csak Jason Bourne címen kerül a mozikba, hisz You know his name...

Hirdetés

Jason Bourne annyira visszatér, mint még soha ebben az új TV Spotban, amit a film hivatalos Twitter oldalára raktak ki. Rendesen fel is kavarja egy kicsit az állóvizet és mindenki pánikol, hogy visszatér, mert már elég fejfájást okozott az amerikai kormánynak. A CIA-nak viszont szüksége van rá, még akkor is, ha Bourne-nak ez nem annyira tetszik.

Hirdetés
 

Matt Damon szerint Bourne végre megkapja a régóta áhított válaszokat a kilétére, mert ugyan emlékszik a múltjára, de nincs tisztában a nagyobb tervvel, valamint ez lesz az eddigi legjobb Bourne film. Az előzetesben kapunk egy jó kis akciójelenetet Las Vegas-ból, ami csak egy a rengeteg csodálatos hely közül, ahol forgattak:

Matt Damon mellett láthatjuk még: Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones és Julia Stiles. Hazai premier: július 28. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.