Hirdetés

Jason Momoa az utolsó harcára készül a See harmadik évados előzetesében

|

Az Apple TV+ szériája a fináléra készül.

Hirdetés

Az Apple TV+-on futó See című sorozat közelgő harmadik szezonjával pont kerül a történet végére, ennek megfelelően meg is érkezett az ízelítő a lezárásból. Jason Momoa visszatér Baba Vossként, hogy megmentse a népét, miközben a fiatalok mintha mind kezdenék visszanyerni a látásukat - legalábbis a trailer alapján.

Hirdetés

Ahogy a fenti képkockák is mutatják, a széria egyik legnagyobb csatájára van kilátás, melyben egy új robbanótöltettel operáló katapult is bevetésre kerül Voss emberei ellen. A harmadik, befejező évadra visszatérnek az eddigi szereplők, úgymint Olivia Cheng, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Sylvia Hoeks, Nesta Cooper, Tom Mison, Eden Epstein, Michael Raymond-James és David Hewlett. A showrunner pedig továbbra is az a Jonathan Tropper, akinek a Warriort is köszönhetjük.

Ti nézni fogjátok az augusztus 26-án rajtot vevő finálét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.