Hirdetés

Jason Momoa rendet rak a Sweet Girl előzetesében

|

Bosszúállásra felkészülni!

Hirdetés

Jason Momoa már csak alkatánál fogva is akciófilmekre termett és bár ezt a tulajdonságát azért igyekeznek kihasználni, még mindig nem sikerült teljes mértékben megtennie ezt a nevével fémjelzett filmeknek. Hiába nézett keményen Aquamanként, egy szuperhősfilm mégiscsak más, mint egy hagyományos értelemben vett műfaji darab, amiben nem áll az illető rendelkezésére természetfeletti tulajdonság. Nos, a Sweet Girl úgy tűnik, hogy igyekszik betölteni azt a bizonyos űrt. 

Hirdetés

A Sweet Girl-ben Momoa egy apát játszik, aki nem elég, hogy gyászolja betegségben elhunyt feleségét, de még a bosszúvágy is fűti, mert a gyógyszert, amivel kezelték volna kedvesét, az utolsó, kritikus pillanatban kivonta a forgalomból egy gonosz gyógyszercég. Éppen ezért úgy dönt, hogy saját kezébe veszi a törvényt és az igazságszolgáltatást és keményen odacsap azoknak az öltönyös, arrogáns figuráknak. Nézzük csak az előzetest:

A filmet Brian Andrew Mendoza rendezi és ez lesz a nagyjátékfilmes debütálása, a forgatókönyvet pedig Gregg Hurwitz és Phillip Eisner írta Will Staples segédletével. A producerek között ott láthatjuk Momoán kívül Brad Peyton-t, Jeff Fierson-t és Martin Kistlert. A főszerepekben pedig Jason Momoát, Isabela Mercedet, valamint Manuel Garcia-Rulfót, Amy Brenneman-t, illetve Raza Jeffrey-t és Lex Scott Davist nézhetjük majd.

A Netflix égisze alatt készült alkotás trailere egy kellően egyenes, látványos és változatos akciójelenetekkel teletűzdelt dolgozatot ígér, ami picit hajaz a nyolcvanas-kilencvenes évek ún. "kézműves" akciófilmjeire. Reméljük, hogy az eredmény is szórakoztató és ütős lesz. A film augusztus 20-án fog debütálni a Netflixen. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.