Hirdetés

Jason Momoa útra kel, tarts vele te is az On The Roamban

|

Előzetest kapott az utazós-művészi dokusorozat, melynek Momoa lesz a házigazdája.

Hirdetés

Tavaly két akciószínész, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone is saját dokumentumfilmet, illetve sorozatot kapott, melyek elmesélték a legendák életét. Úgy tűnik, hogy ezt megirigyelte Jason Momoa, aki szintén egy dokusorozattal, az On The Roammal rukkol elő január közepétől a Maxon, bár egészen másfajta formátumban, mint amit tavaly megszokhattunk a már említett koncepcióktól.

Inkább Jeremy Renner műsorához, a Rennervációkhoz hasonlít majd. 

Hirdetés

Momoa ugyanis útra kel a hatalmas Egyesült Államokban és különböző kétkezi művészeket - hangszerkészítőket, motorszerelőket és -összerakókat - mutat be a nyolcrészes szériában, akik egészen különleges alkotásokat adnak ki a kezükből. A kedvcsinálót alább nézhetitek meg.

Az On The Roam január 18-án debütál, és február 8-án ér véget. Mindenképp egyedi koncepcióról van szó, ami egy egészen különleges szegmensét mutatja be az USA-nak. Ti nézni fogjátok?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.