Hirdetés

Jason Statham bosszút áll a Wrath of Man trailerében

|

Guy Ritchie ismét akcióban.

Hirdetés

Guy Ritchie legújabb filmjében a neves akciósztár egy titokzatos figurát alakít, aki az általa őrzött pénzszállító autó támadása során különleges, precíz és könyörtelen fegyverhasználati képességét kénytelen fitogtatni. Gyorsan kiderül, hogy ez az úriember egy bosszúhadjáratot folytat, amelynek lényege, hogy fia halálát megtorolja és ebben senki nem állíthatja őt meg. 

Hirdetés

Ritchie-től legutóbb az Úriemberek című filmet láthattuk, annak általános fogadtatása az volt, hogy visszatért ahhoz, amihez ért és hogy ez a visszatérés nagyon is jól áll neki! Most kicsit elkanyarodik megint a megszokott gengszterfilmes/komédiás vonaltól, hogy a bosszúfilmek talajára lépjen. A Wrath of Man egyébként egy 2004-es, A pénzszállító című thrillernek a remake-je, azt Nicolas Boukhrief rendezte és Albert Dupontel (Viszontlátásra odafönt) és Jean Dujardin (A némafilmes) a főszereplője. Az előzetes egy decens akciófilmet ígér, amelyben Statham teszi azt, ami neki a legjobban áll: rendet tesz fegyverrel a kezében, miközben dörmögő hangján még a telefonkönyvet is tökösséggel tudná felvértezni.

Statham relatíve a legnagyobb név a filmben, de mellette felbukkan még a zenész Post Malone, Josh Hartnett (Sin City, Fekete Dália), Scott Eastwood (Kipörgetve, The Longest Yard), Holt McCallany (A góré, Mindhunter), valamint Jeffrey Donovan (A vér földje, Becsületes tolvaj) is. A Wrath of Man-t Marn Davies-szel írta közösen Guy Ritchie - előbbinek az Úriemberek sztoriját is köszönhetjük és a rendezővel a következő projektjén, a Five Eyes-on is együtt dolgozik. A filmet május 7-én mutatják be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.