Hirdetés

Jean-Claude Van Damme újra akcióban, itt a Darkness of Man trailere

|

Megint egy gyereket kellene megmenteni, vajon sikerül?

Hirdetés

Jean-Claude Van Damme egy korszak meghatározó sztárja. Mindenki emlékszik a gyerekkorából azokra az akciófilmekre, amelyekben ő volt a főszereplő, és amelyek ugyan nem a nagyon mély vagy fordulatos történetről voltak híresek, de a látványos akció és a mérhetetlen nosztalgia mindannyiunkat elszórakoztatott. 

Most Van Damme-ot ismét egy ehhez hasonló akciómoziban láthatjuk majd, megérkezett a Darkness of Man előzetese, amelyben nem meglepő módon a veterán sztár nagy visszatérésével kecsegtet.

Hirdetés

Az ő alakításában egy volt kormányzati megbízottat látunk, akinek még el kell vállalnia azt a bizonyos utolsó munkát. Egy gyereket kell védelmeznie, akinek az anyja különös körülmények között veszítette életét. Miután a fiú is veszélybe kerül, Van Damme karaktere nem teketóriázik, saját kezébe veszi az ügyet. 

A film előzetese nem árul túl sok zsákbamacskát. Igen egyszerű történetre számíthatunk, amit nem a jellemek komplexitása fog elvinni a hátán. De néha azért kellenek az ehhez hasonló kalandok. Bár azt azért el kell ismerni, hogy James Cullen Bressack rendezői pedigréje nem sok jót ígér, korábban ugyanis olyan darabok kapcsolódtak a nevéhez, mint az Éles helyzet vagy a Fortress: Az erődítmény. 

A film május 21-én érkezik az amerikai mozikba. Ti adtok neki egy esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.