Hirdetés

Jégkorszak 4 - Sid világkörüli tánca

|

Az egész világ együtt táncol. A táncmester pedig Sid, a Jégkorszak ősi hőse, aki az elmúlt évtizedben a világ egyik legismertebb és legkedveltebb mozisztárja lett.

Hirdetés

A Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (előzetes korhatár: 6) (Ice Age 4 – Continental Drift, hazai bemutató: július 5.) című 3D-s animációs komédia kedvéért pedig még több embert szeretne megmozgatni, mint eddig bármikor. A film alkotói ezért találtak ki egy táncot, és ezért készítettek hozzá videóklipet: a klip pedig legalább olyan egyedülállóra sikeredett, mint az eddigi a Jégkorszak-filmek. Négy kontinens 16 országának Jégkorszak-rajongói perdülnek táncra benne Siddel és barátaival: Mannyval, Diegóval meg az őscsorda többi tagjával.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.