Hirdetés

Jégkorszak 4 - Trailer #3

|

Újabb előzetest kapott a Jégkorszak negyedik része, amelyben a megszokott kis csapat újabb életre szóló kalandba keveredik, természetesen Motkánnyal kiegészülve.

Hirdetés

A Jégkorszak sorozat első három része egyértelműen a legszórakoztatóbb mesék közé tartozik, de vajon meddig megy el a DreamWorks? Ha az embereknek bejön a negyedik (és biztosan bejön, bevételi siker lesz ismét), akkor elmennek egészen tíz részig? Ki tudja, de annyi bizonyos, hogy a negyedik érkezik Vándorló kontinensek alcímmel, és a frissen kiadott trailerben új jeleneteken mosolyoghatunk jóízűen. A film július ötödikén mutatkozik be a hazai mozikban az InterCom forgalmazásában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.